Depersonalization Support Forum banner

MitoSynergy

1001 Views 1 Reply 2 Participants Last post by  ThoughtOnFire
Ahoj gejovia!

Ospravedlňujeme sa za to, že nie som dobrý anglický Som z Európy. Mám depersonalizáciu viac ako rok. Stratil som svoju prácu, spoločenský život, priateľov a najmä ja a môj život ... všetko . Necítim sa, ale prežil som každý deň. To je peklo, každý deň a najhoršia vec v mojom živote.

Mám však jednu otázku. Nepoužil sa niekto tento výrobok - MitoSynergy? Je to prvá a jediná biologická meď na svete. Tu je málo: "MitoSynergy má patentovaný komplex živín, ktorý sa nenachádza v žiadnom inom výrobku na svete, komplex Cunermuspir, obsahujúci medi a B-3. Táto životne dôležitá kovová živina sa ako dynamická zložka zúčastňuje na základných fyziologických funkciách. Mobilita buniek a uvoľňovanie medi je kineticky rýchle. Rastúce dôkazy poukazujú na dôležitosť orchestracie prechodnej akumulácie, oddelenia a výtoku medi v rámci mitochondrálnych oddelení na molekulárnej úrovni. Vysoký dopyt po mozgu spolu s narastajúcimi súvislosťami medzi nesprávnou reguláciou medi a neurodegeneratívnymi ochoreniami poukazujú na mimoriadny význam meďovej homeostázy v tomto jedinečnom biologickom systéme. Meď je dôležitý stopový prvok, ktorý sa podieľa na tvorbe červených krviniek, energetickom metabolizme, enzýmové reakcie a zlepšenie celkového zdravia a liečenia. Je to protizápalové činidlo, ktoré stimuluje imunitný systém na opravu poškodeného spojivového tkaniva a môže tiež pomôcť chrániť kosti. Meď je pre ľudské telo taká dôležitá, že nedostatky medi môžu viesť k príznakom, ako sú krehké kosti, nízka odolnosť voči infekciám, letargiu, vredy a opuchy. Komplex Cunermuspir bol optimalizovaný tak, aby výrazne zlepšil vstrebávanie medi do mitochondrií ľudských buniek na molekulárnej úrovni. Tam môže pomôcť vzniku biochemických reakcií zahŕňajúcich výrobu energie, syntézu hormónov, dodávanie kyslíka do mozgu a stimuláciu mozgu. Neuromuskulárne zdravie sa môže zlepšiť jeho stimuláciou produkcie ATP (zdroj energie) v mitochondriách, čím sa zvýši silu a energia. "

Táto meď sa používa na chronické ochorenia, ako je syndróm chronickej únavy, lymskej choroby atď.

Má niekto nejaké skúsenosti s týmto produktom?
See less See more
1 - 1 of 2 Posts
Translation

"Hello gejovia!

I apologize for not being good English I am from Europe. I have depersonalization for over a year. I lost my job, my social life, my friends, and especially me and my life ... everything. I do not feel, but I have survived every day. That's hell, every day and the worst thing in my life.
But I have one question. Did not anyone use this product - MitoSynergy? It is the first and only biological copper in the world. Here's a few: "MitoSynergy has a patented nutrient complex that is not found in any other product in the world, the Cunermuspir complex containing copper and B-3." This vital metallic nutrient is involved in the basic physiological functions as a dynamic component Cell mobility and release The increasing demand for the brain, along with the growing links between improper copper regulation and neurodegenerative diseases, points to the extraordinary importance of copper homeostasis in this unique Copper is an important trace element that contributes to red blood cell production, energy metabolism, enzyme reactions, and overall health and healing, an anti-inflammatory agent that stimulates the immune system to repair damaged copper connective tissue, and can also help protect bone. Copper is so important to the human body that copper deficiencies can lead to symptoms such as brittle bones, low resistance to infections, lethargy, ulcers and swelling. Cunermuspir has been optimized to significantly improve the absorption of copper into human mitochondria at molecular level. There can help generate biochemical reactions including energy production, hormone synthesis, oxygen delivery to the brain and brain stimulation. Neuromuscular health can be improved by stimulating ATP production in mitochondria to increase strength and energy. "

This copper is used for chronic diseases such as chronic fatigue syndrome, Lyme disease, etc.

Does anyone have any experience with this product?"
See less See more
1 - 1 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.