Ahoj gejovia!
Ospravedlňujeme sa za to, že nie som dobrý anglický Som z Európy. Mám depersonalizáciu viac ako rok. Stratil som svoju prácu, spoločenský život, priateľov a najmä ja a môj život ... všetko . Necítim sa, ale prežil som každý deň. To je peklo, každý deň a najhoršia vec v mojom živote.
Mám však jednu otázku. Nepoužil sa niekto tento výrobok - MitoSynergy? Je to prvá a jediná biologická meď na svete. Tu je málo: "MitoSynergy má patentovaný komplex živín, ktorý sa nenachádza v žiadnom inom výrobku na svete, komplex Cunermuspir, obsahujúci medi a B-3. Táto životne dôležitá kovová živina sa ako dynamická zložka zúčastňuje na základných fyziologických funkciách. Mobilita buniek a uvoľňovanie medi je kineticky rýchle. Rastúce dôkazy poukazujú na dôležitosť orchestracie prechodnej akumulácie, oddelenia a výtoku medi v rámci mitochondrálnych oddelení na molekulárnej úrovni. Vysoký dopyt po mozgu spolu s narastajúcimi súvislosťami medzi nesprávnou reguláciou medi a neurodegeneratívnymi ochoreniami poukazujú na mimoriadny význam meďovej homeostázy v tomto jedinečnom biologickom systéme. Meď je dôležitý stopový prvok, ktorý sa podieľa na tvorbe červených krviniek, energetickom metabolizme, enzýmové reakcie a zlepšenie celkového zdravia a liečenia. Je to protizápalové činidlo, ktoré stimuluje imunitný systém na opravu poškodeného spojivového tkaniva a môže tiež pomôcť chrániť kosti. Meď je pre ľudské telo taká dôležitá, že nedostatky medi môžu viesť k príznakom, ako sú krehké kosti, nízka odolnosť voči infekciám, letargiu, vredy a opuchy. Komplex Cunermuspir bol optimalizovaný tak, aby výrazne zlepšil vstrebávanie medi do mitochondrií ľudských buniek na molekulárnej úrovni. Tam môže pomôcť vzniku biochemických reakcií zahŕňajúcich výrobu energie, syntézu hormónov, dodávanie kyslíka do mozgu a stimuláciu mozgu. Neuromuskulárne zdravie sa môže zlepšiť jeho stimuláciou produkcie ATP (zdroj energie) v mitochondriách, čím sa zvýši silu a energia. "
Táto meď sa používa na chronické ochorenia, ako je syndróm chronickej únavy, lymskej choroby atď.
Má niekto nejaké skúsenosti s týmto produktom?